Maak kennis met Dekker Rietdekkers

Dekker Rietdekkers is een modern en middelgroot rietdekkersbedrijf met jarenlange ervaring in deze branche. We onderscheiden ons van andere rietdekkersbedrijven door te werken met de beste materialen en het modernste gereedschap.

Mogelijkheden van Dekker Rietdekkers

Onze hoofdactiviteit is natuurlijk het aanbrengen van een goed rieten dak, zowel op nieuwbouw als op bestaande woningen. Daarnaast vervangen wij ook pannendaken voor rieten daken wat uw huis meer uitstraling geeft.

Onze zorgvuldigheid komt niet alleen de kwaliteit maar ook de levensduur van uw dak ten goede. Denk hierbij aan het onderhouden van uw dak zoals reparatie, renovatie, scheren, reinigen en algen/mossenbestrijding.

Tevens beschikt Dekker Rietdekkers over een verreiker zodat we bij de aanvoer van riet op het nieuwe rieten dak, uw tuin zoveel mogelijk ontzien en in tact kunnen laten.

Volledige ontzorging met ons totaalpakket

Bij rietdekkersbedrijf Dekker Rietdekkers leveren wij een totaalpakket wat ons in staat stelt om alles voor u te kunnen regelen betreffende het dak op uw woning, schuur, paardenstal, garage of welk ander pand dan ook!

Daarnaast verzorgen wij ook het timmerwerk aan de kap, het plaatsen en leveren van dakkapellen, het verzorgen van lood- en metselwerk. Ook leveren wij kopergaas voor langs de nok en vonkenvangers voor op de schoorsteen.

Dekker Rietdekkers is een erkend en gediplomeerd bedrijf met jarenlange ervaring en lid van de Vakfederatie voor Rietdekkers.

Wilt u ook volledige ontzorging bij het aanbrengen van uw rieten dak? Bel met 0318-522 557 voor meer informatie of stuur een e-mail.