Een nieuw rieten dak op uw huis

De natuurlijke uitstraling van riet past perfect bij elke stijl. Of uw huis nu modern, klassiek of een landelijk is, de veelzijdigheid van het riet maakt elk huis bijzonder. Zo ook op een nieuwbouwhuis.

Modern en natuurlijke uitstraling

Deze natuurlijke uitstraling van het riet als dakbedekking en de mogelijkheden voor ons als rietdekker om bijzondere vormen te kunnen ontwerpen, leiden gegarandeerd tot een goed en mooi resultaat. Steeds meer architecten herontdekken tegenwoordig de voordelen van riet als materiaal met onuitputtelijke mogelijkheden, waarmee uiterst flexibele en heel eigentijdse dakvormen kunnen worden gerealiseerd.

Een nieuw rieten dak kunnen wij ook maken op uw schuur, garage, paardenstal, veranda of elk ander pand! Informeer naar de mogelijkheden.

Functionele bescherming

Het rieten dak, als functionele bescherming van vroeger, heeft zich ontwikkeld tot de esthetische en sierlijke dakbedekking van vandaag, welke bouwwerken een uiterst bijzondere uitstraling geeft en mede hierdoor meerwaarde creëert. Riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk en buitengewoon duurzaam, maar het is ook nog eens gezond wonen onder een rieten dak. Tevens vervangen wij pannen daken voor rieten daken wat uw huis meer charisma geeft.

Natuurlijk wordt een rieten dak door ons met veel aandacht en zorg aangebracht en mocht u tijdens of na de bouw vragen hebben geven wij graag toelichting over de werkzaamheden.

Wilt u ook een stijlvol rieten dak op uw nieuwbouwhuis? Bel naar 0318-522 557 voor meer informatie en mogelijkheden. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook.