Onderhoud van uw rieten dak

Onderhoud van uw rieten dak is van groot belang voor de kwaliteit én de levensduur van uw dak! Diverse factoren zoals algen, mos, vogels en storm kunnen ervoor zorgen dat het riet wordt aangetast waardoor het zijn mooie uitstraling verliest.

Preventief behandelen van algen, mos en vocht

Mos en algen vormen na verloop van tijd een dichte laag op het rieten dak, waar het wordt afgesloten van lucht en licht. Met als gevolg dat het dak langer nat blijft na regen. Riet kan slecht tegen vocht en zal onder deze laag sneller wegrotten.

Voor een goed resultaat dient het rieten dak jaarlijks te worden behandeld met een algendoder. Het dak ziet er schoner uit en gaat langer mee! Door het periodiek te onderhouden geniet u dus langer van uw rieten dak.

Onderhoudscontract

Dekker Rietdekkers biedt u de mogelijkheid een onderhoudscontract af te sluiten waarbij wij jaarlijks uw dak spuiten tegen algen en mossen en eventuele kleine reparaties (tot 3 uur) direct verrichten.

Meer onderhoud nodig?

Is uw dak voorzien van een dikke laag mos of algen? Ook dan kunnen wij uw rieten dak renoveren zodat het nog jaren mee kan! Dit doen we door het grondig te reinigen en waar nodig bij te stoppen. Een doorgedekt dak, zoals we dat noemen, scheelt in de kosten en gaat jaren langer mee.

Wilt u ook uw rieten dak in topconditie houden? Wij maken graag een vrijblijvende offerte! Bel naar 0318-522 557 of stuur ons een e-mail.